BEAL

Firma BEAL kao jedna od najsavremenijih i najopremljenijih proizvođača prozora, vrata, fasada i konstrukcija od aluminijumskih profila uvela je novine u svom poslovanju na poljima jeftine proizvodnje i ljudskih resursa.

Kako bi omogućili što kvalitetniju uslugu i kvalitet na tržištu Srbije i Crne Gore, firma BEAL svojom politikom kvliteta, partnerskom saradnjom sa renomiranim firmama i proizvođačima, ulaganje u nove tehnologije i materijale i konstantno napredovanje u obuci ljudstva u poljima raznovrsne montaže konstrukcija i automatskih sistema, upoznavanje sa novim materijalima i kursevima za njihovu primenu uspeva da ponudi najnovije tehnologije uz minimalnu cenu.

Ugradnjom naših prozora,vrata i fasada, pored znatno niže cene kupci dobijaju uštedu u potrošnji energije koja je rezultat višegodišnjeg iskustva i partnerstva sa najboljim proizvođačima profila, okova i stakla.

Odnedavno u saradnji sa našim poslovnim bankama kupcima možemo ponuditi odloženo plaćanje za zamenu stolarije gde kamatnu stope banke preuzima firma BEAL, a kupac ne plaća kamatu već ima odloženo plaćanje po izboru.

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Za dodatne informacije obratite nam se putem kontakt formulara.